/en/article/25323/hb-reavis-meni-na-slovensku-vykonneho-riaditela/ HB Reavis mení na Slovensku výkonného riaditeľa

HB Reavis mení na Slovensku výkonného riaditeľa

Spoločnosť HB Reavis má na Slovensku nového výkonného riaditeľa. Developer na post vymenoval Reného Popíka, ktorý bol dosiaľ členom predstavenstva. Strieda Adriána Ráca.

R. Popík pracuje pre HB Reavis od roku 2007, bol členom predstavenstva poľského HB Reavis a v krajine pracoval na viacerých obchodných aktivitách developera.

Vlani sa stal členom predstavenstva HB Reavis Group, na starosti mal slovenský a poľský trh a zároveň aj oddelenie developmentu v rámci rozvoja celej skupiny.

Aktuálne nastúpil na post CEO v HB Reavis Slovakia. Doterajší výkonný riaditeľ Adrián Rác, ktorý pre developera pracuje 20 rokov, zostáva v skupine. Podľa vyjadrenia spoločnosti bude poskytovať súčinnosť pri kľúčových strategických projektoch. Venovať sa bude aj rozvíjaniu aktivít Nadácie HB Reavis.

R. Popík bude na novej pozícii bude viesť zhruba 150-členný slovenský tím. Ten aktuálne pracuje na niekoľkých projektoch, najväčším z nich je budovanie bratislavskej štvrte Nové Nivy.

Na Nivách už boli zrealizované projekty CBC a Twin City, aktuálne tu vyrastá nová autobusová Stanica Nivy, administratívna veža Nivy Tower a projekt Mlynské Nivy Košická, ktorý bude centrom technologicko-startupovej komunity.

„V Bratislave stojíme pred vzrušujúcou výzvou. Budujeme novú štvrť, Nové Nivy, ktoré sa stanú skutočným srdcom mesta, vďaka unikátnemu ekosystému firiem a komunít. Napĺňame myšlienky našej firemnej misie vytváraním ucelenej zóny, kde môžu ľudia a firmy interagovať v premyslenom priestore, dizajnovanom pre prácu, život a zábavu,“ povedal R. Popík, ktorý pred príchodom do HB Reavis pracoval pre realitného developera Saller Group a pôsobil ako manažér nákupného centra Galéria v Košiciach.

Zdroj: eTrend.sk

 
 
Autor: eTrend.sk, Dátum 08.10.2018